Kerekesh teatar | Ljeto u Donjoj Stubici
2849
page-template-default,page,page-id-2849,page-child,parent-pageid-783,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

LJETO U DONJOJ STUBICI

LIPANJ – SRPANJ – KOLOVOZ

O MANIFESTACIJI

 

 

1. Ljeto u Donjoj Stubici nova je ljetna manifestacija Kerekesh Teatra, koja će se po prvi puta održavati od 16. lipnja do 4. kolovoza 2019. na otvorenom u Termama Jezerčica.

 

Kerekesh Teatar je pripremio atraktivan program s četiri predstave i jednom projekcijom filma pod zvijezdama. Radi se o filmu ”Ufuraj se i pukni” kojega je do sada pogledalo više od 20 tisuća gledatelja i koji je u 2018. bio drugi po gledanosti kada se govori o hrvatskim filmovima.

 

Ljeto u Donjoj Stubici počinje 16. lipnja 2019. predstavom ”Dimnjačar”, najizvođenijom kazališnom predstavom u Hrvatskoj. U nedjelju, 30. lipnja 2019. bit će odigrana predstava ”Samo preko njega mrtvog” (Luda kuća Zagreb), dok je 21. srpnja na redu predstava ”Očeš nečeš, doktor”. U nedjelju, 28. srpnja, na rasporedu je predstava ”Pod hitno na hitnu”, a manifestacija završava 4. kolovoza 2019. prikazivanjem filma Kerekesh Teatra ”Ufuraj se i pukni” na otvorenom.

 

Karte za prvu predstavu ”Dimnjačar” mogu se kupiti već od 30. svibnja po cijeni od 40 kuna, i to u Turističkom uredu (u Termama Jezerčica), na recepciji Vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu – Knjižnici Donja Stubica i Pivnici Punkt u Mokricama. Osim Grada Donja Stubice, Turističke zajednice i Termi Jezerčica, u organizaciju ove manifestacije Kerekesh Teatra uključen je i Multimedijalni centar Stub – klub.

 

Manifestacija će se održavati na otvorenom, na livadi uz bazene Termi Jezerčica, ispred terase glavnog restorana.