Kerekesh teatar | Varazdinske kazalisne veceri
858
page-template-default,page,page-id-858,page-child,parent-pageid-783,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

VARAŽDINSKE KAZALIŠNE VEČERI

KOLOVOZ

 

 

 

 

*sve predstave počinju u 21,00h

 

*predstave se održavaju u dvorištu Vile Bedeković

 

*ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite OVDJE

PROGRAM 4. VARAŽDINSKIH KAZALIŠNIH VEČERI (2018.)

(NA JUBILARNOM 20. ŠPANCIRFESTU U VARAŽDINU)

 

19.08. MUŠKARCI.HR

Satiričko kazalište Kerempuh

 

20.08. OČEŠ NEČEŠ, DOKTOR

Kerekesh Teatar

 

21.08. LJUBAF

Kerekesh Teatar

 

22.08. OTPISANE

Kazalište Moruzgva

 

23.08. POKOPAJ ME NJEŽNO

Kerekesh Teatar

 

24.08. ĆIRO

Satiričko kazalište Kerempuh

O MANIFESTACIJI

Ljetna kazališna manifestacija “pod zvijezdama”, u organizaciji Kerekesh Teatra pokrenuta je 2015. godine. Na prostoru dvorišta Županijske palače u Varaždinu, od 05. srpnja do 23. kolovoza, svake subote održana je revija ponajboljih komedija Kerekesh Teatra. Kako bi postigli što bolju atmosferu, ugodno druženje pod zvijezdanim nebom, prije svake izvedbe pjesmom bi dodatno uveselili varaždinski legendarni glazbeni sastav “Los BILIKUMos”. Prvo izdanje ove ljetne varaždinske manifestacije posjetilo je više od 1500 posjetitelja.

 

Druge Varaždinske kazališne večeri, koje su se održavale svake subote od 25. lipnja do 27. kolovoza 2016. godine unijele su neke novine u ovu manifestaciju. Osim produljenog trajanja, Večeri su ovog puta Varaždincima i svim posjetiteljima grada Varaždina predstavile i gostujuće predstave.Osim revije komedija Kerekesh Teatra, na drugom VKV-u gostovale su predstave “Kabaret kod veselih muškaraca u izvedbi Draška Zidara, Gorana Košija i Igora Goluba i “Bluz guz cabaret” u izvedbi Arijane Čuline i Stojana Matavulja. Druge Varaždinske kazališne večeri posjetilo je više od 2000 posjetitelja.

 

Kerekesh Teatar je 3. Varaždinske kazališne večeri organizirao od 24. lipnja do 26. kolovoza 2017. godine. Predstave su se održavale svake vedre subotnje večeri (i jednog petka) u atriju Županijske palače Varaždin. Sedam predstava “domaće” produkcije, uz premijerno izvedenu komediju “Pokopaj me nježno” izazvalo je dotada neviđeni interes publike u Varaždinu. Program je bio obogaćen i s tri gostujuće predstave, pa su tako posjetitelji mogli uživati i u komediji “Nori krtica Martin” Kazališta Oberon iz Koprivnice, zatim “Nikad nije prekasno” GFUK-a iz Krapine i “Pozdrav iz Remetinca” Vida Baloga i Davora Dretara Dreleta iz Zagreba. Treće Varaždinske kazališne večeri broje više od 2500 posjetitelja.

 

Ove godine, 2018. Varaždinske kazališne večeri će se po prvi puta održavati u sklopu najvećeg hrvatskog uličnog festivala dobrih emocija- 20. ŠPANCIRFESTA u Varaždinu. Manifestacija će potrajati deset dana u dvorištu prekrasne povijesne vile Bedeković- od 19. do 24. kolovoza 2018.

FOTOGALERIJA