Film UFURAJ SE I PUKNI premijerno prikazan u Varaždinu i u Zagrebu - Kerekesh teatar
2653
post-template-default,single,single-post,postid-2653,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Film UFURAJ SE I PUKNI premijerno prikazan u Varaždinu i u Zagrebu

Draga FILMSKA publiko!

Sad zbilja možemo reći da smo se ufurali…

Naš filmski prvijenac premijerno je prikazan 25. ožujka 2019. u Cinestaru u Varaždinu, a dan kasnije, 26. ožujka 2019. u Kaptol Boutique Cinema!

Prvim smo reakcijama znatiželjne publike, među kojima su i zvijezde našeg filma, i više nego zadovoljni!

Video s premijerne večeri u Varaždinu možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, riječ je o prvom varaždinskom dugometražnom igranom filmu redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene predstave Kerekesh Teatra, a koja je odigrana više od 120 puta po Hrvatskoj. Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša.

Radnja filma smještena je u Varaždinu, gdje se braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević) pripremaju za prijemni ispit na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. U toj nemogućoj misiji, koju isprepliću i komične situacije sustanara braće Prišt, pomaže im susjed supervizor Črček (Ljubomir Kerekeš).

Uz Ljubomira i Jana Kerekeša te Zorana Pribičevića u glavnim ulogama, u filmu glume i Mirela Brekalo, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Nakon svečane premijere glumci su se ugodno družili s publikom uz pivicu, što je izazvalo opće oduševljenje publike, a s publikom će pivicu popiti i nakon prvih prikazivanja u drugim gradovima diljem Hrvatske (raspored druženja “Pivica s glumcima”)!

Ovu komediju snimanu skoro po istinitom događaju u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 04. travnja 2019. godine.

#ufurajse

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: evarazdin.hr

Izvor: Gloria.hr

Izvor: Gloria.hr

Izvor: Gloria.hr

Izvor: Nacional.hr

Izvor: Nacional.hr