Izašao prvi službeni trailer za film UFURAJ SE I PUKNI Kerekesh Teatra - Kerekesh teatar
2300
post-template-default,single,single-post,postid-2300,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Izašao prvi službeni trailer za film UFURAJ SE I PUKNI Kerekesh Teatra

Dragi filmoljupci!

 

Krajem ožujka 2019. godine u Cinestar kina stiže – film „UFURAJ SE I PUKNI“ redatelja Ljubomira Kerekeša, a od od početka ovog mjeseca stigao I PRVI SLUŽBENI TRAILER ZA FILM!

Trailer možete pogledati na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Xtn1gA0m1iM&t=63s

Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja LJUBOMIRA KEREKEŠA koji će premijere imati 25.3. u Varaždinu i 26.3. u Zagrebu, a nakon toga glumci će putovati diljem Hrvatske i promovirati film koji ćete nakon pretpremijera moći pogledati u svim kinima od 4. travnja 2019.

****
Pitate se čemu je ovaj film poseban?

TO JE KOMEDIJA u PRAVOM SMISLU TE RIJEČI. Ako Vam je dosta hrvatskih komedija na kojima se ne smijete ili se smijete premalo, dopustite nam da Vas nasmijemo.

*** Prva hrvatska komedija bez fige u džepu! ***
*** Skoro prema istinitom događaju! ***

(Jan Kerekeš i Zoran Pribičević u naslovnim ulogama u filmu)

****

Pozivamo Vas da pogledate trailer, da ga pokažete svojim obiteljima i prijateljima, da ga objavite na Vašim društvenim mrežama te da zajedno okupimo sve filmoljupce uz naš službeni hashtag filma #ufurajse !!!

****

 

Vidimo se u Cinestar i drugim nezavisnim kinima od ožujka 2019.!