Ljeto na Bajerima - Kerekesh teatar
1155
page-template-default,page,page-id-1155,page-child,parent-pageid-783,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

LJETO NA BAJERIMA

LIPANJ – SRPANJ – KOLOVOZ

 

O MANIFESTACIJI

 

 

 

Kerekesh Teatar je u suradnji s Općinom Bedekovčina 2017. godine odlučio pokrenuti novu kazališnu manifestaciju pod zvijezdama na području Krapinsko- zagorske županije, i to po uzoru na “Ljeto na Šoderici” u Koprivnici te “Varaždinske kazališne večeri”.

 

Prve godine, manifestacija je započela 2. srpnja i održavala se svake druge nedjelje uveče do 27. kolovoza, a pritom su svi zaljubljenici u kazalište s područja Krapinsko- zagorske i okolnih županija mogli su uživati u predstavama Kerekesh Teatra, koje su odigrane u prekrasnom prirodnom ambijentu na Bedekovčanskim jezerima. Publika je 2017. godine uživala u pet sjajnih naslova, među kojima je bila i premijerno izvedena hit komedija Kerekesh teatra “Pokopaj me nježno” u režiji Ljubomira Kerekeša. Sjajna reakcija publike na ovu novu kulturno- turističku manifestaciju potvrđuje i podatak da je svaku izvedbu gledalo više od 400 ljudi, a premijernu izvedbu rekordnih više od 800! Prvu manifestaciju “Ljeto na Bajerima” posjetilo je više od 2500 posjetitelja.

 

2. Ljeto na Bajerima „ugostilo“ je tri predstave iz vlastite produkcije Kerekesh Teatra u režiji Ljubomira Kerekeša – „Debitanti (22. srpanj), „Ljubaf“ (05. kolovoz) i „Krtice“ (19. kolovoz) te jednu gostujuću predstavu- „Bogi Ivač znova“ HNK u Varaždinu (24. lipnja). U glazbenom dijelu programa nastupio je glazbeni umjetnik Željko Krušlin Kruška uz glazbenu pratnju (08. srpnja). Drugo Ljeto na Bajerima posjetilo je ukupno 1895 gledatelja.

 

“Ljeto na Bajerima” je podržala Krapinsko- zagorska županija i mladi iz Bedekovčanske udruge mladih BUMA.

 

Uoči trećeg izdanja manifestacije, Općina Bedekovčina je odlučila ovu manifestaciju okrenuti u drugom smjeru, stoga se Kerekesh Teatar povukao iz organizacije Ljeta na Bajerima.

FOTOGALERIJA