6. Tjedan smijeha - Kerekesh teatar
1584
page-template-default,page,page-id-1584,page-child,parent-pageid-848,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

6. Tjedan smijeha

Šesti Tjedan smijeha održavao se deset dana, od 20. do 29. ožujka 2015. godine.

Održano je bilo petnaest izvedbi u HNK Varaždin, uključujući i premijerno “Krtice”, novu monokomediju Kerekesh Teatrea u režiji i izvedbi Jana Kerekeša. Uz “domaću” produkciju Kerekesh Teatra, na 6. Tjednu smijeha gostovalo je ukupno pet predstava, četiri za odrasle (“Pozdrav iz Remetinca” Vida Baloga i Davora Dretara Dreleta iz Zagreba, “Istina” Kazališne družine Glumci u Zagvozdu, “Sutra (ni)je novi dan” Teatra Exit iz Zagreba i “Zlatne rukavice” Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca) i jedna za djecu i mlade (“Čudesna šuma” Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba).

Uz to, djeca su po prvi puta na Tjednu smijeha gledala i prvu komediju za djecu i mlade Kerekesh Teatra- “Grimmix”, u kojoj nastupaju Mirela Videk Hranjec, Iskra Jirsak, Zoran Pribičević i Jan Kerekeš.

Šesti Tjedan smijeha u varaždinskom HNK-u posjetilo je više od 5500 posjetitelja.