Najavljeno 2. Ljeto na Aquacity-ju - Kerekesh teatar
2801
post-template-default,single,single-post,postid-2801,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Najavljeno 2. Ljeto na Aquacity-ju

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Aquacity Varaždinom i uz potporu Grada Varaždina i ovog ljeta organizira „Ljeto na Aquacity-u“. Četiri kazališne predstave i film “Ufuraj se i pukni”, za sve ljubitelje komedije, održat će se na popularnom varaždinskom moru „Aquacity“ u Varaždinu.

„Ljeto na Aquacity-u“ će započeti već 5. lipnja kada ćemo, u suradnji s kinom Gaj i POU Varaždin prikazati film Ljubomira Kerekeša „UFURAJ SE I PUKNI“.

Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati igrati će predstave: “Sve u 3…” Kerekesh Teatra, “Samo preko njega mrtvog” Lude kuće Zagreb, “Očeš nečeš, doktor” Kerekesh Teatra te najnovija komedija Kerekesh Teatra “Pod hitno na hitnu”.

Predstave će se održavati na pozornici uz jezero Aquacity. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se mogu u Restoranu Aquacity, u pivnici Medonja” u Varaždinu, u Le Tressor caffeu u Hrašćici i sat vremena prije početka predstave na ulazu.

Sve informacije vezane uz pojedinu predstavu možete pronaći i ovdje.

Uživajte s nama u predivnom ambijentu varaždinskog mora, naravno, uz najzabavnije komedije Kerekesh Teatra i gostiju!