Predstave - Kerekesh teatar
417
page-template-default,page,page-id-417,page-parent,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

PREDSTAVE ZA ODRASLE

Članice Udruge žena “Moramo” imaju puno većih problema od običnog uživanja u traču. Odlučne u svojoj nakani da opljačkaju lokalnu mesnicu jer im je bahati mesar prodao staro i pokvareno meso zbog kojega je smrtno stradao Katin pas, počinju pripreme za dugo očekivanu osvetu kako bi se konačno zauzele za sebe i pomogle u humanitarnoj akciji.

Dobro došli na neuropsihijatrijski odjel. Draga rodbino i prijatelji, naši korisnici koji su skrenuli s puta odlučili su vas iznenaditi jednim igrokazom i pokazati vam koliko su napredovali kroz terapije i kako kreativno provode vrijeme.

Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga.

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti.

U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”.

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice.

Legendarne dimnjačarske priče ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka.

Kajkavska komedija smještena u selo Črevo, u kojem Seoski odbor zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu.

Ta rečenica teško pada svakome ko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života.

PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE (4+)

Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji moraju pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

GRIMMIX je bajka u kojoj junaci, nakon 200 godina, zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke.

ARHIVA

Komedija koja ujedinjuje naše susjedne države kroz niz komičnih situacija.

Komedija bez granica koja opisuje odnose muškaraca u pomalo neobičnim okolnostima na još više neobičnom mjestu.

Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom.

Komedija koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici.

Dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora.

Radnja ove komedije odvija se u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac Stanko započinje trnovit put odgoja svog sinčića Tonka, kroz niz komičnih situacija.