Kerekesh teatar | Predstave
417
page-template-default,page,page-id-417,page-parent,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

PREDSTAVE ZA ODRASLE

Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga.

Radnja ove komedije odvija se u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac Stanko započinje trnovit put odgoja svog sinčića Tonka, kroz niz komičnih situacija.

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti.

U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”.

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice.

Kajkavska komedija smještena u selo Črevo, u kojem Seoski odbor zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu.

Legendarne dimnjačarske priče ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka.

STAND UP

Ta rečenica teško pada svakome ko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života.

PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE (4+)

Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji moraju pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

GRIMMIX je bajka u kojoj junaci, nakon 200 godina, zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke.

ARHIVA

Komedija koja ujedinjuje naše susjedne države kroz niz komičnih situacija.

Komedija bez granica koja opisuje odnose muškaraca u pomalo neobičnim okolnostima na još više neobičnom mjestu.

Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom.

Komedija koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici.

Dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora.