Predstave - Kerekesh teatar
417
page-template-default,page,page-id-417,page-parent,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

PREDSTAVE ZA ODRASLE

Članice Udruge žena “Moramo” imaju puno većih problema od običnog uživanja u traču. Odlučne u svojoj nakani da opljačkaju lokalnu mesnicu jer im je bahati mesar prodao staro i pokvareno meso zbog kojega je smrtno stradao Katin pas, počinju pripreme za dugo očekivanu osvetu kako bi se konačno zauzele za sebe i pomogle u humanitarnoj akciji.

Dobro došli na neuropsihijatrijski odjel. Draga rodbino i prijatelji, naši korisnici koji su skrenuli s puta odlučili su vas iznenaditi jednim igrokazom i pokazati vam koliko su napredovali kroz terapije i kako kreativno provode vrijeme.

Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga.

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti.

U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”.

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice.

Legendarne dimnjačarske priče ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka.

Kajkavska komedija smještena u selo Črevo, u kojem Seoski odbor zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu.

Ta rečenica teško pada svakome ko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života.

PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE (4+)

GRIMMIX je bajka u kojoj junaci, nakon 200 godina, zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke.

ARHIVA

Radnja ove komedije odvija se u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac Stanko započinje trnovit put odgoja svog sinčića Tonka, kroz niz komičnih situacija.

Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji moraju pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

Dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora.

Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom.

Komedija koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici.

Komedija bez granica koja opisuje odnose muškaraca u pomalo neobičnim okolnostima na još više neobičnom mjestu.

Komedija koja ujedinjuje naše susjedne države kroz niz komičnih situacija.