U Varaždinu predstavljen program JUBILARNOG 10. TJEDNA SMIJEHA - Kerekesh teatar
2446
post-template-default,single,single-post,postid-2446,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

U Varaždinu predstavljen program JUBILARNOG 10. TJEDNA SMIJEHA

Na danas održanoj konferenciji za medije u Varaždinu Kerekesh Teatar je predstavio

program jubilarnog

10. TJEDNA SMIJEHA

u Varaždinu i Varaždinskoj županiji!

Tjedan smijeha ove će godine u 10 dana održavanja, od 08. do 17. ožujka 2019. godine, ugostiti ukupno 55 predstava– komedija Kerekesh Teatra i gostiju.

Deseti Tjedan smijeha ove će se godine održavati u gradovima: Varaždin, Ludbreg, Lepoglava, Varaždinske Toplice te općinama i mjestima: Cestica, Sračinec, Petrijanec, Donji Kneginec, TrnovecBartolovečki, Ljubešćica, Vinica, Sveti Ilija, Hrastovsko, Donja Voća, Jalžabet, Maruševec (Varaždinska županija) i Strahoninec (Međimurska županija).

***

Ulaznice za program festivala u Varaždinu mogu se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu te putem web stranice

(Cijene ulaznice iznose od 20- 60 kuna).

Ulaznice za predstave u Ludbregu, Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama bit će u prodaji od 11. veljače 2019. u POU „Dragutin Novak“ Ludbreg, TZ Grada Varaždinske Toplice i TKIC Lepoglava.

Ulaznice za predstave u ostalim općinama i mjestima moći će se preuzeti/ kupiti na prodajnim mjestima u navedenim općinama/ mjestima.

***

Važno je reći da će o ove godine svi naši posjetitelji festivala u Varaždinu, u fojeru HNK VŽ moći pogledati izložbu karikaturista na temu

“Smijeh za deset”

koju Kerekesh Teatar uspješno već treću godinu zaredom organizira s Hrvatskim društvom karikaturista.

***

Detaljne informacije o terminima održavanja predstava možete pronaći OVDJE.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem naše Facebook stranice ili na mail adresu kerekesh.teatar@gmail.com.

 

VIDIMO SE NA TJEDNU SMIJEHA!!