Vraćamo predstave u srce Varaždina - Kerekesh teatar
5187
post-template-default,single,single-post,postid-5187,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Vraćamo predstave u srce Varaždina

U dvorištu Županijske palače, u srijedu 18. svibnja i nedjelju 22. svibnja s početkom u 20:30 sati, nasmijte se do suza uz predstave Pod hitno na hitnu (Kerekesh Teatar) i Samo preko njega mrtvog (Luda kuća).

Sa toplijim danima,  predstave vraćamo u srce Varaždina! Dvorište Županijske palače na Franjevačkom trgu u Varaždinu odjekivat će smijehom već u srijedu, 18. svibnja kada će Kerekesh Teatar odigrati predstavu naziva Pod hitno na hitnu. Druga po redu predstava, Samo preko njega mrtvog (Luda kuća), na redu je već u nedjelju 22. svibnja. Obje predstave s početkom u 20:30 sati, održat će se pod zvijezdama, u jednom od najljepših dvorišta u gradu, atriju Županijske palače. Ne propustite večeri koje su uvijek bile čarobne u tom prostoru i nasmijte se do suza uz komedije za pamćenje!

 

ULAZNICE su u prodaji u Caffe bar Palacha, u sustavu Entrio.hr OVDJE te u Suvenirnici Varaždin.

 

🎭

DOPUSTITE NAM DA VAS NASMIJEMO

 

🎭