Dvije nove predstave Kerekesh Teatra premijerno na 10. Tjednu smijeha! - Kerekesh teatar
2573
post-template-default,single,single-post,postid-2573,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Dvije nove predstave Kerekesh Teatra premijerno na 10. Tjednu smijeha!

Draga publiko,

najavljujemo vam da će na ovogodišnjem jubilarnom 10. Tjednu smijeha premijerno biti izvedene čak dvije nove komedije Kerekesh Teatra!

Radi se o predstavi za odrasle “Pod hitno na hitnu” i predstavi za djecu i mlade “Bibi i Bubi”.

Više o predstavama donosimo vam u nastavku…

POD HITNO NA HITNU

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:
  • Jan Kerekeš (punker Zlatko)
  • Goran Koši (Jurica Mišić)
  • Darko Janeš (Darko Pampur)
  • Draško Zidar (Pero Gušter)
  • Ljubomir Kerekeš (penzioner)

 

Sadržaj:

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

 

BIBI I BUBI

Tekst i režija: Jan Kerekeš

Igraju:
  • Jan Kerekeš (Bibi)
  • Matko Knešaurek (Bubi)

 

Sadržaj:

Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim.

  • Premijera: 8. ožujak 2019.

 

RASPORED PREDSTAVA “POD HITNO NA HITNU” I “BIBI I BUBI” POGLEDAJTE OVDJE.