I ovog ljeta program Kerekesh Teatra na Šoderici (od 6. lipnja do 1. kolovoza) - Kerekesh teatar
2820
post-template-default,single,single-post,postid-2820,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

I ovog ljeta program Kerekesh Teatra na Šoderici (od 6. lipnja do 1. kolovoza)

Kerekesh Teatar, u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačkom županijom i Udrugom mladih Grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad, ovog ljeta organizira „5. LJETO NA ŠODERICI“. Radi se o već poznatoj kazališnoj manifestaciji za ljubitelje komedije, koje će se održati uz obalu rijeke Drave, na popularnom podravskom moru „Šoderica“. „Ljeto na Šoderici“ će započeti već 6. lipnja 2019. kada ćemo prikazati hit film – komediju Ljubomira Kerekeša “UFURAJ SE I PUKNI”. Nakon toga dolaze Rene Bitorajac i Jan Kerekeš s predstavom SAMO PREKO NJEGA MRTVOG, zatim nagrađivana predstava AUDIJENCIJA iz Kazališta Virovitica, najnovija komedija Kerekesh Teatra – POD HITNO NA HITNU i na kraju KRTICE.

6.6. projekcija filma UFURAJ SE I PUKNI
20.6. SAMO PREKO NJEGA MRTVOG
4.7. AUDIJENCIJA
18.7. POD HITNO NA HITNU
1.8. KRTICE

Predstave će se održavati na pozornici uz obalu jezera Šoderica ispred Mosquito beach bara. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19,00 sati.

VIDIMO SE NA ŠODERICI!!