Idemo i na 2. LJETO NA BAJERIMA u Bedekovčinu! - Kerekesh teatar
1746
post-template-default,single,single-post,postid-1746,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Idemo i na 2. LJETO NA BAJERIMA u Bedekovčinu!

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Općinom Bedekovčina, a uz potporu Krapinsko-zagorske županije, ovog ljeta organizirati će „2. Ljeto na Bajerima“. Radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije, koje će se održati na Bedekovčanskim jezerima, popularnog naziva – Bajeri.

„2. Ljeto na Bajerima“ će započeti već 24. lipnja kada će se odigrati predstava „Bogi Ivač znova“ – najizvođenija predstava HNK u Varaždinu u režiji Ljubomira Kerekeša. Nakon toga, 8. srpnja imamo jedu glazbeno- komičnu večer, dolazi nam Željko Krušlin – KRUŠKA , a dva tjedna kasnije, 22. srpnja stiže predstava „Debitanti“. Na Bajere 5. kolovoza stiže „Ljubaf“, a ciklus završava predstavom „Krtice“, 19. kolovoza.

Predstave će se održavati na pozornici uz obalu Bedekovčanskih jezera. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 30 kuna, a kupiti se može u caffe baru CENTAR PUB, Bistro LILLY, Općini Bedekovčina i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19,30 sati.

Uživajte s nama u predivnom ambijentu Bedekovčanskih jezera, naravno, uz najzabavnije komedije Kerekesh Teatra!