Kerekesh Teatar traži likovnog umjetnika! - Kerekesh teatar
3187
post-template-default,single,single-post,postid-3187,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Kerekesh Teatar traži likovnog umjetnika!

ŠTO TRAŽIMO?


Kerekesh Teatar traži LIKOVNOG UMJETNIKA koji može napraviti svoj prijedlog ( kvalitetnu skicu ) dizajna nagrade koju će dobiti samo             jedna predstava na “TJEDNU SMIJEHA”!
Nagrada se zove “NAJJAČI SMEHEK”, a dodijelit će se predstavi koja će imati najviše “smeheka” cijelog gledališta tj. publike.

KAKO SUDJELOVATI?

Potrebno je svoj rad ili radove poslati na mail: kerekesh.teatar@gmail.com ( s naslovom NAJJAČI SMEHEK ) i to najkasnije do 15.1.2020.
Uz rad, poželjno je da predložite materijal od kojeg bismo izradili nagradu i još više bodova nosi ako navedete i osobu koja može izraditi takvu nagradu.

NAGRADA!

VAŠ PRIJEDLOG, SKICU, IDEJU mi ćemo nagraditi s 1.000,00 kuna, prezentirati Vas kao autora i obvezati se da sljedećih 5 godina nagrada “NAJJAČI SMEHEK” izgleda upravo onako kako ste Vi to osmislili!