Kerekesh Teatru čak dvije nagrade u tjedan dana na kazališnim festivalima u Hrvatskoj! - Kerekesh teatar
2893
post-template-default,single,single-post,postid-2893,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Kerekesh Teatru čak dvije nagrade u tjedan dana na kazališnim festivalima u Hrvatskoj!

U samo tjedan dana, u Kerekesh Teatar stižu čak dvije nagrade.

Radi se o NAGRADI PUBLIKE na 19. Festivali pučkog teatra Omišalj –  Čavle koja je Kerekesh Teatru pripala za predstavu „POKOPAJ ME NJEŽNO“ u režiji Ljubomira Kerekeša. U žestokoj konkurenciji nagrada pripada cijelom ansamblu jedne od najposjećenijih kazališnih komedija Kerekesh Teatra kojeg čine Draško Zidar, Ljubomir Kerekeš, Mio Pavelko, Matko Knešaurek, Jan Kerekeš i Goran Koši. Nagradu je u ime cijelog ansambla preuzeo umjetnički voditelj Kerekesh Teatra Jan Kerekeš, prilikom svečanosti zatvaranja ovogodišnjeg festivala u petak, 28. lipnja 2019., na Trgu Prikešte u Omišlju.

Više o predstavi Pokopaj me nježno možete pogledati ovdje.

Više o Festivalu pučkog teatra Omišalj možete pogledati ovdje.

Još jedna nagrada stiže ovog tjedna Kerekesh Teatru, i to glumcu i umjetničkom voditelju Kerekesh Teatra JANU KEREKEŠU za uloge u monodrami „Krtice“ u režiji Ljubomira Kerekeša. Radi se o NAGRADI KATE NOVALJKA na 13. Novaljskom trijatru, poznatom paškom kazališnom festivalu. Nagrada je dobitniku uručena na svečanosti održanoj u srijedu, 3. srpnja 2019., u zagrebačkom kazalištu Gavella.

Više o predstavi Krtice možete pogledati ovdje.

Više o festivalu Novaljski trijatar možete pogledati ovdje.

 

HVALA SVIMA I ČESTITKE DOBITNICIMA NAGRADA!!