Dani smijeha u Supetru - Kerekesh teatar
4887
page-template-default,page,page-id-4887,page-child,parent-pageid-783,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

DANI SMIJEHA U SUPETRU

Kerekesh Teatar u suradnji s udrugama, općinama, gradovima i županijama diljem Hrvatske organizira “Dane smijeha”- manifestaciju u trajanju od tri dana prilikom koje prikazuje reviju svojih hit komedija.

 

Kerekesh Teatar je i u 2023. godini nastavio s organizacijom predstava u Supetru na Braču. U tri dana manifestacije gostovale su dvije predstave (“UDAVAČE Hit Teatar i “DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER” Kerekesh Teatar) te je prikazana projekcija najgledanijeg hrvatskog filma u 2022. godini – Marginalci. Treće izdanje ove manifestacije Kerekesh Teatra posjetilo je više od 400 posjetitelja.

 

U sklopu manifestacije “2. Dani smijeha u Supetru”, Kerekesh Teatar je posjetiteljima pripremio tri predstave koje su bile održane u razdoblju od 22. do 24. srpnja 2022. godine. Gostovale su predstave Kerekesh Teatra – “Pod hitno na hitnu”, “Ljubaf” i “Beba”. Drugo izdanje manifestacije brojalo je više od 390 posjetitelja. 

 

1. Dani smijeha u Supetru održani su od 23. do 25. srpnja 2021. godine.  Predstave je pogledalo 435 ljudi. Na manifestaciji su izvedene predstave Kerekesh Teatra „RINGIŠPIL“, „JA, TRUDNICA“, „BIBI I BUBI“ i „IMOVINA“.

 

Ukoliko želite da DANI SMIJEHA Kerekesh Teatra dođu i u vaš kraj kontaktirajte nas na mail: kerekesh.teatar@gmail.com.

 

Vaš Kerekesh Teatar