Kerekesh teatar | Smešne Toplice
3626
page-template-default,page,page-id-3626,page-child,parent-pageid-783,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

SMEŠNE TOPLICE

 

O MANIFESTACIJI

U sklopu 2. SMEŠNIH TOPLICA koji su održani 19. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na otvorenom u terasi pizzerije Bernarda u Varaždinskim Toplicama izvedene su predstave Kerekesh Teatra „Ja, trudnica“, „Pod hitno na hitnu“, „Susjedi“  i „Skupština“  te predstava Kazalište Moruzgva „Vla, Vla, Vlajland cabaret“, a predstave je vidjelo 582 posjetitelja.

 

Kerekesh teatar je 2020. godine u suradnji s Bernardom d.o.o. pokrenuo manifestaciju “Smešne toplice” u Varaždinskim Toplicama. Radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije na terasi pizzerije Bernarda u centru Varaždinskih Toplica. “1. Smešne toplice” se u svom prvom izdanju održavalo od 4. srpnja do 14. kolovoza, a izvedeno je pet predstava: „Ljubaf“, „Ringišpil“, „Krtice“ i „Imovina“ Kerekesh Teatra te predstava „Udavače“ HIT teatra. Prve Smešne toplice posjetilo je 792 ljudi.

 

 

Ukoliko želite da DANI SMIJEHA Kerekesh Teatra dođu i u vaš kraj kontaktirajte nas na mail: kerekesh.teatar@gmail.com.

 

Vaš Kerekesh Teatar