8. Tjedan smijeha - Kerekesh teatar
1588
page-template-default,page,page-id-1588,page-child,parent-pageid-848,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

8. Tjedan smijeha

Najposjećeniji festival u Hrvatskoj – Tjedan smijeha, u organizaciji Kerekesh Teatra, 2017. godine u svom osmom izdanju održavao se od 10. do 19. ožujka u svim gradovima Varaždinske županije te šest općina.

U svim gradovima unutar Varaždinske županije i pojedinim općinama (Trnovec, Petrijanec, Cestica, Ljubešćica i Martijanec) odigrana je ukupno 41 predstava u deset dana te, tradicionalno, jedna premijerna predstava Kerekesh teatra.

Godine 2017. Kerekesh Teatar je na festivalu ugostio Kazalište Komedija, Kazalište Kerempuh, Kazalište Trešnja, Kazalište Moruzgva, Lectirum teatar i Gala teatar iz Zagreba te Gradsko kazalište Zorin dom iz Karlovca, Dramsku družinu Pinkleci iz Čakovca i Scenu Gorica iz Velike Gorice.

Ovo izdanje najposjećenijeg hrvatskoj festivala premijerno je predstavilo komediju “Sve u 3…”, preuzetu od Scene Gorica u režiji Ive Ilakovac i izvedbi Katarine Baban, Sanje Drakulić i Matije Kačana.

Uz to, po prvi puta je predstavljena i Međunarodna izložba karikaturista na temu “Smijeh naš svagdašnji”, na kojoj je bilo izloženo 60 djela hrvatskih i stranih autora.

Osmi Tjedan smijeha također je bio rekordan- brojao je više od 11 000 posjetitelja.