Marginalci imaju 45 tisuća gledatelja u kinima! - Kerekesh teatar
5891
post-template-default,single,single-post,postid-5891,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Marginalci imaju 45 tisuća gledatelja u kinima!

 

Film “Marginalci” u režiji Ljubomira Kerekeša u kinima je diljem Hrvatske dosad vidjelo više od 45.000 gledatelja. Dvorane ispunjene smijehom do posljednje minute filma, potvrda su zainteresiranosti publike za domaćom hrvatskom komedijom.

U Duplicato distribuciji u kinima diljem Lijepe Naše, “Marginalci” su se počeli prikazivati 27. listopada, a film je do sada pogledalo više od 45.000 gledatelja. Film “Marginalci” dugometražni je film u režiji Ljubomira Kerekeša, koji će vas nasmijati do suza. A možda se i popišate od smijeha. Ne brinite, sjedala odlično upijaju.”

Film je premijerno prikazan 24. listopada u CineStar kinu u Lumini Centru u Varaždinu i 25. listopada u CineStar Arena Centru u Zagrebu. Od prvog dana prikazivanja, dvorane su ispunjene smijehom, a velik broj projekcija unaprijed je rasprodan. Karta više traži se i za turneju “Marginalci osvajaju Hrvatsku” gdje se glumci iz filma prije projekcije druže s publikom.

“Marginalci” su nominirani za najveću medijsku nagradu u zemlju, Zlatni Studio, u kategoriji Film za nagradu Najbolji film godine. Odluku o najboljem filmu godine donosi publika jer upravo glasovi publike odlučit će tko je dobitnik nagrade. Glasovanje se odvija u dva kruga, a za Marginalce možete glasati već danas klikom na sljedeći link: https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio/

U kinima nisu zauvijek, stoga brzo u obližnje kino po dozu smijeha i odlične zabave! Marginalce još možete pogledati svaki dan u CineStar kinima u Varaždinu i Zagrebu te još ovaj vikend u Kinu Ivanec i Kinu Slatina.

 

Svi smo mi – MARGINALCI!

45 000 PUTA HVALA, DRAGI LJUDI ♥️

#marginalci