Najavljeno 1. Ljeto u Donjoj Stubici - nova manifestacija Kerekesh Teatra - Kerekesh teatar
2836
post-template-default,single,single-post,postid-2836,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Najavljeno 1. Ljeto u Donjoj Stubici – nova manifestacija Kerekesh Teatra

Na konferenciji za medije u Donjoj Stubici najavljen je program 1. Ljeta u Donjoj Stubici, nove ljetne manifestacije Kerekesh Teatra, koja će se od 16. lipnja do 4. kolovoza 2019. održavati na otvorenom u Termama Jezerčica.

Kerekesh Teatar je pripremio atraktivan program s četiri predstave i jednom projekcijom filma pod zvijezdama. Radi se o filmu ”Ufuraj se i pukni” kojega je do sada pogledalo više od 20 tisuća gledatelja i koji je u 2018. bio drugi po gledanosti kada se govori o hrvatskim filmovima, rekao je Ljubomir Kerekeš.

Ljeto u Donjoj Stubici počinje 16. lipnja 2019. predstavom ”Dimnjačar”, najizvođenijom kazališnom predstavom u Hrvatskoj. U nedjelju, 30. lipnja 2019. bit će odigrana predstava ”Samo preko njega mrtvog” (Luda kuća Zagreb), dok je 21. srpnja na redu predstava ”Očeš nečeš, doktor”. U nedjelju, 28. srpnja, na rasporedu je predstava ”Pod hitno na hitnu”, a manifestacija završava 4. kolovoza 2019. prikazivanjem filma Kerekesh Teatra ”Ufuraj se i pukni” na otvorenom.

Karte za prvu predstavu ”Dimnjačar” mogu se kupiti već od 30. svibnja po cijeni od 40 kuna, i to u Turističkom uredu (u Termama Jezerčica), na recepciji Vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu – Knjižnici Donja Stubica i Pivnici Punkt u Mokricama. Osim Grada Donja Stubice, Turističke zajednice i Termi Jezerčica, u organizaciju ove manifestacije Kerekesh Teatra uključen je i Multimedijalni centar Stub – klub.

Manifestacija će se održavati na otvorenom, na livadi uz bazene Termi Jezerčica, ispred terase glavnog restorana.

*foto: Zagorje.com