NAJAVLJUJEMO: Treći dani smijeha u Čakovcu - Kerekesh teatar
3056
post-template-default,single,single-post,postid-3056,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

NAJAVLJUJEMO: Treći dani smijeha u Čakovcu

Ponosno najavljujemo

„3. DANE SMIJEHA U ČAKOVCU“,

kazališnu manifestaciju Kerkesh Teatra, koja će se odvijati od 5. do 8. prosinca u Centru za kulturu Čakovec!

 U ovo najljepše predblagdansko vrijeme, u Centar za kulturu Čakovec dovodimo hit komedije KEREKESH TEATRA i Lude kuće iz Zagreba.

     Manifestacija „3. Dani smijeha u Čakovcu“ započinje 5. prosinca u 20,00 sati izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra „POD HITNO NA HITNU“ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom! Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

*zbog velikog interesa publike predstava će biti odigrana i 6. prosinca u 20,00 sati!

     Dan nakon toga, 7. prosinca u 20 sati, Dani smijeha donose “SAMO PREKO NJEGA MRTVOG” komediju iz Lude kuće koja je prošle godine bila prva rasprodana u Čakovcu. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popit, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži. “Sused, oćemo pozvat policiju?”

     Zadnji dan, 8. prosinca u 20 sati, imamo najveći jubilej kazališne predstave u povijesti Hrvatske i drago nam je da će se dogoditi upravo u Čakovcu. Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati “DIMNJAČAR” po 1300. put.

Predstava je već skoro rasprodana, a nakon jubilarne predstave, Kerekesh Teatar će publiku počastiti prigodnim domjenkom.

   Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili putem interneta OVDJE, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.