Otvorili smo JUBILARNI 10. TJEDAN SMIJEHA! - Kerekesh teatar
2595
post-template-default,single,single-post,postid-2595,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Otvorili smo JUBILARNI 10. TJEDAN SMIJEHA!

Draga publiko!
Jučer je u Varaždinu započeo jubilarni 10. Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra. Već samog prvog dana otvorenja, 8. ožujka 2019. festival je ugostio čak 7 predstava koje su privukle oko dvije tisuće posjetitelja!
U jutarnjim satima igrala je predstava za vrtićarce i školarce “Bibi i Bubi”, a radi se o novoj autorskoj predstavi Jana Kerekeša u produkciji Kerekesh Teatra. Program se nastavio u Strahonincu, gdje je po prvi puta gostovala uspješnica “Pokopaj me nježno” Kerekesh Teatra, dok je najbrojnija publika u Varaždinskim Toplicama imala prilike gledati Renea Bitorajca i Jana Kerekeša u hit komediji “Samo preko njega mrtvog” Lude kuće iz Zagreba. U Varaždinu je u večernjim satima festival otvorio Teatar EXIT s predstavom “Ja,tata”, a publiku je uoči izvedbe pozdravio varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok. Prvi dan festivala zaključila je sjajna Mada Peršić u monokomediiji “Jelinek vs. Jelinek” na cabaret sceni HNK-a u Varaždinu!
Program Tjedna smijeha se nastavlja danas, 9. ožujka 2019., kada će u predstavama uživati publika u Varaždinu, Ludbregu, Cestici i Sračincu. 
Tjedan smijeha održava se pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Varaždinske županije i Ministarstva kulture RH.
Raspored svih predstava na 10. Tjednu smijeha pronađite ovdje.
(photo credit: Varaždinski.hr)
(photo credit: Varaždinski.hr)
(photo credit: Kerekesh Teatar)
(photo credit: Kerekesh Teatar)
(photo credit: Kerekesh Teatar)