POZIVAMO VAS NA JUBILARNU 150. IZVEDBU PREDSTAVE "KRTICE" U ZAGREBU! - Kerekesh teatar
2186
post-template-default,single,single-post,postid-2186,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

POZIVAMO VAS NA JUBILARNU 150. IZVEDBU PREDSTAVE “KRTICE” U ZAGREBU!

Poštovana publiko!

Bliži nam se veliki jubilej Umjetničke organizacije Kerekesh Teatar – jubilarna 150. IZVEDBA KOMEDIJE „KRTICE“ s poznatim hrvatskim glumcem Janom Kerekešom u glavnoj ulozi, odnosno u glavnim ulogama (njih čak više od 15)!!

 

Komedija „KRTICE“ Kerekesh Teatra nastala je prema tekstu Jana Kerekeša 2015. godine, a do danas ista je odigrana diljem Hrvatske i inozemstva već 149 puta! Za svoju jubilarnu slavljeničku izvedbu Kerekesh Teatar se odlučio za

 

LUDU KUĆU U ZAGREBU kao mjesto radnje,

a 20. prosinac u 20,00 sati kao vrijeme radnje!

 

Ulaznice za predstavu možete kupiti na blagajni Lude kuće u Zagrebu (Zvonimirova 63) ili putem interneta na ulaznice.hr!

Ovdje pročitajte sve o jednoj od naših najizvođenijih predstava- „KRTICE“ u režiji Ljubomira Kerekeša, a za više o najizvođenijem gostujućem teatru u Hrvatskoj na www.kerekesh-teatar.hr.

 

Vidimo se u Ludoj kući u Zagrebu na predstavi Kerekesh Teatra!

Vaš Kerekesh Teatar