Prijevremeno završio 11. Tjedan smijeha - Kerekesh teatar
3331
post-template-default,single,single-post,postid-3331,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Prijevremeno završio 11. Tjedan smijeha

Draga publiko i prijatelji Kerekesh Teatra!

Iznimno nam je žao, no moramo Vas obavijestiti, da se od ovog trenutka otkazuju sve predstave na 11. TJEDNU SMIJEHA prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade Republike Hrvatske tj. prema preporuci da se odgode svi skupovi iznad 100 ljudi.
Za ULAZNICE KUPLJENE NA BLAGAJNI HNK U VARAŽDINU-  povrat novca moći ćete ostvariti od ponedjeljka 16.3.2020. do petka 20.3.2020. isključivo na blagajni HNK u Varaždinu.
Za ULAZNICE KUPLJENE PUTEM INTERNETA – povrat novca biti će izvršen na račun s kojeg je i plaćeno. Molimo Vas za strpljenje. Svakome ćemo uz povrat napisati i mail, kojim ćemo Vas obavijestiti o povratu.
Festival je, iako prijevremeno, službeno završen, a nagradu publike “NAJJAČI SMEHEK” osvojila je predstava UDAVAČE – Hit Teatra iz Zagreba, s ukupno 182 smeheka ( skupne reakcije publike ).
Nagrade publike na 4. međunarodnoj izložbi karikaturista na temu “Smijeh je lijek” prema glasovima publike ( uključujući 316 glasačkih listića ) dobili su: Žarko Radanović iz Varaždina ( najbolja portretna karikatura ) i Krešimir Kveštek iz Vrbovca ( najbolja geg karikatura ).
 
Premijera nove komedije Kerekesh Teatra “RINGIŠPIL” biti će održana kada će situacija biti pod kontrolom.
Neizmjerno smo Vam zahvalni na svakom smijehu, na velikom interesu za predstavama, podršci i ponosni smo što nitko od naše publike nije donio, ni odnio virus iz kazališta.
FESTIVAL JE POSJETILO VIŠE OD 10 500 LJUDI U NEPUNIH 6 DANA – TAKO DA FESTIVAL “TJEDAN SMIJEHA” I DALJE OSTAJE NAJVEĆI I NAJPOSJEĆENIJI KAZALIŠNI FESTIVAL U HRVATSKOJ.
Veselimo se novim kazališnim druženjima i želimo Vam samo puno zdravlja i veselja.
Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar