PROMJENA- Umjesto "Amatera" večeras u Varaždinu predstava "Kako ubiti supruga ili suprugu..."! - Kerekesh teatar
1429
post-template-default,single,single-post,postid-1429,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

PROMJENA- Umjesto “Amatera” večeras u Varaždinu predstava “Kako ubiti supruga ili suprugu…”!

Umjesto predstave AMATERI, danas će festival zatvoriti najnovija komedija Kazališta Knap – KAKO UBITI SUPRUGA ILI SUPRUGU BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO !!!! Kazalište Knap se ispričava, no zbog bolesti glumca Ranka Zidarića, nisu u mogućnosti izvoditi predstavu!!!

Izvedbe će početi danas u 18:00 sati i u 20:30 sati, a nakon zadnje predstave dodijeliti ćemo nagrade najboljim karikaturistima.

MOLIMO VAS ZA RAZUMIJEVANJE i nama je ovo prilično neočekivano, no ukoliko netko želi povrat novca, potrebno je doći na blagajnu HNK u Varaždinu ISKLJUČIVO prije predstave, vratiti ulaznice i povrat novca ćemo izvršiti odmah. Još jednom Vas molimo da nam ne zamjerite i nadamo se da Vas nećemo razočarati s predstavom koja je postavljena diljem svijeta po tekstu cijenjenog Antonia Amurria.

Vidimo se na svečanom zatvaranju, dodjeli nagrada i domjenku za publiku nakon zadnje predstave!!!!

Vaš Kerekesh Teatar