Sretan Božić i Nova godina! - Kerekesh teatar
2194
post-template-default,single,single-post,postid-2194,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Sretan Božić i Nova godina!

DRAGI NAŠI…

Hvala Vam na svakom dolasku na predstavu, na svakom osmjehu, na svakom aplauzu, na svakoj suzi i na svakom bolnom trbušnjaku. Hvala Vam na pomoći oko promocije predstava, na svakom pritisnutom “Sviđa mi se”, na svakoj podijeljenoj objavi, na svakom komentaru i svakoj dobroj riječi za Kerekesh Teatar.
Za nas, ova 2018. bila je izuzetno radna, ali predivna.
Odigrali smo i organizirali više od 215 PREDSTAVA koje je vidjelo više od 60 000 LJUDI, a uz sve manifestacije i festival Tjedan smijeha, SNIMILI SMO FILM “Ufuraj se i pukni”.
2019. svakako će biti prekretnica za Kerekesh Teatar, po mnogim stvarima… ne obećajemo Vam ništa, osim da ćemo Vas uveseljavati koliko god možemo.

VOLIMO VAS i ŽELIMO VAM OD SRCA sve najbolje, sretan Božić i Novu godinu sa što manje pucnjave i što više fine klopice uz punu platu zdravlja, sreće i smijeha.

VAŠI Ljubomir i Jan Kerekeš