Umjetnički voditelj Kerekesh Teatra Jan Kerekeš proglašen Volonterom godine 2019. - Kerekesh teatar
3130
post-template-default,single,single-post,postid-3130,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Umjetnički voditelj Kerekesh Teatra Jan Kerekeš proglašen Volonterom godine 2019.

Na Međunarodni dan volontera, 5. prosinca 2019., u organizaciji udruge mladih V.U.K. i u suradnji s Gradom Varaždinom dodijeljena je nagrada NajŠapa    V.U.K-a za najvolontera koja je pripala našem umjetničkom voditelju Janu Kerekešu!!

NajŠapa V.U.K-a naziv je nagrade za istaknuti volonterski angažman u zajednici, a nagradu za volontiranje dodijelio je gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.

Dodjela nagrade ujedno je posljednji događaj projekta Mladi bude Varaždin koji provodi V.U.K. uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku te su uz dodjelu nagrada volonteru godine prezentirane i sve aktivnosti ostvarene u 2019. godini.

Dio volonterskih i humanitarnih akcija u koje se uključio Jan Kerekeš možete vidjeti ovdje.

*izvor fotografije: eVaraždin