Predstavljamo vam program 4. LJETA NA ŠODERICI - Kerekesh teatar
1737
post-template-default,single,single-post,postid-1737,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Predstavljamo vam program 4. LJETA NA ŠODERICI

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Udrugom mladih Grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad, ovog ljeta će organizirati „4. Ljeto na Šoderici“.

Radi se o već poznatoj kazališnoj manifestaciji za ljubitelje komedije, koja će se održati uz obalu rijeke Drave, na popularnom podravskom moru „Šoderica“.

„Ljeto na Šoderici“ će započeti već 21. lipnja kada će se odigrati hit komedija „Otpisane“ u kojoj po prvi put dolaze na Šodericu: Ecija Ojdanić, Ksenija Marinković, Slavko Sobin i Erna Rudički.

Nakon toga, 19. srpnja igrat će „Pokopaj me nježno“ koja je prošle godine bila premijerno izvedena u pravo na Šoderici, dva tjedna kasnije stiže predstava „Dimnjačar“ najizvođenija hrvatska predstava, a za kraj stiže jedna od najboljih novih kazališnih komedija “Muškarci.hr” u kojoj će Vas do suza nasmijati Amar Bukvić, Goran Grgić, Boris Svrtan i Filip Detelić.

Predstave će se održavati na pozornici uz obalu ispred Mosquito beach bara. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici, u pizzeriji Fortuna 3 na Šoderici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19,00 sati.

Veliko hvala Općini Legrad i firmi Hartmann Hrvatska na prepoznavanju manifestacije i Turističoj zajednici Koprivničko-križevačke županije na pomoći u realizaciji 4. Ljeta na Šoderici.

 

RASPORED PREDSTAVA 4. LJETA NA ŠODERICI POGLEDAJTE I OVDJE